BasisaanbodKleutersType 2Type 3Type 6Type 9

Sponsorloop 2021

Vorige week donderdag 29 april organiseerden we met onze school een aangepaste versie van onze jaarlijkse sponsorloop. Ondanks de koude temperatuur waren de weergoden ons goed gezind. De leerlingen konden genieten van een dag vol sport en plezier. Alles was opgedeeld in 6 dagdelen. Op 1 moment van de dag namen de klassen in hun ‘bubbel’ deel aan de sponsorloop of sponsorwandeling. Tijdens de sponsorloop moesten ze al lopend/wandelend en binnen de opgegeven tijd zoveel mogelijk rondjes afleggen. Na de loop kreeg iedere leerling een loopbrevet. Een aantal klasgroepen namen op hun niveau deel aan een sponsorwandeling rond het domein van de school.
De andere momenten mochten de klassen deelnemen aan verschillende activiteiten. Van een Vlaamse kermis en fotozoektocht tot het springen op een stormbaan of springkasteel. Neem zeker een kijkje in ons fotoalbum.